måndag, april 07, 2008

inte så piggelin.

19:09

ja, igår var jag som sagt ute med familjen plus vänner på kvällen. och jättenervig under dagen och så promenad i Skatås med Bus och kom hem på kvällen och så blev det telefon och somnade lite för sent för att det ska vara helt nyttigt för mig. idag vaknade jag med halsont och haft dunderhuvudvärk sen lunchtid - nu väntar jag mest på att tiden ska gå så att det blir legimtimt att lägga mig. kom hem runt sextiden och gjort blomkålssoppa och tomatsallad till mig. gott. :)

det är legitimt att lägga sig... åtta? halv nio? jag ska verkligen försöka att få mig själv till att dammsuga här inne också, det behövs och jag har tänkt göra det sen i fredags förre veckan. det gick dåligt, så jag hoppas att jag lyckas uppmana tillräckligt engagemang för att göra det idag.

huuu, jag hoppas att det bara är lite krasslighet för att jag inte sovit och inte för att jag hålle rpå att bli sjuk på riktigt. det hade varit ganska tråkigt. fast något som tvärtom var roligt idag var att vi hade styrketräning, teoretiskt och praktiskt. det teoretiska var okej, men det praktiska var helt sjukt bra. :D

nej. dammsuga. ghnnn. tråkig!

Inga kommentarer: