tisdag, september 19, 2006

All these words - tumbling.

16:16

Jag tog vägen förbi Pedagogen innan jag åkte till farmor och hämtade upp mitt lånekort som jag inte kunde hämta igår eftersom jag hade glömt mitt leg hemma. Hemma hos farmor - äta mat, kolla upp Fysikentider och priser och gå med farmor till maxi och handla och komma tillbaka. Dricka thé och leta mp3 och nu är jag totalkär i lilla iPod Shuffle - den ska bli min inom en snar framtid, jatack. :)

Satte mig med papper och penna nu när jag kom hem och försökte skriva ner någon slags budget och jag tror det gick bra. Jag har inte skrivit upp en budget förut, så jag vet liksom inte hur det ska gå till. Jag skrev upp det jag måste köpa och pengarna jag får in och sen hur mycket som blir över som jag ska försöka hushålla med. För första gången i mitt liv känns 3000 kr som lite pengar. Bleh. Först och främst - Västtrafikkort, linser, handbollsskor och Fysikenkort. Sen iPod och den där pulsklockan jag längtar efter får nog vänta en månad till, minst. Jag vet inte ens vad för såna klockor som är bra. Jag vet ingenting känns det som. Alltså - pappa, hjälp mig.

Ikväll - jobba och träna och plocka ihop recept och ingridienser.
Imorgon - köpa saker och skola och baka bröd och bullar och sen springa med Linda och thé och soffa och kanske kanelbullar om vi känner för det. Och jobba på kvällen.
Det blir bra.

Inga kommentarer: