tisdag, mars 31, 2009

out of energy.

20:11

oh shit vad trött jag är. det kröp sig på framåt eftermiddagen och satte sig mest i kroppen, inte så mycket i huvudet. körde som sagt ett riktigt bra pass i gymmet imorse. hittade på ett eget för att få lite omväxling och jag älskar det här med superset! tidseffektivt och hög puls. godis. :) sex övningar allt som allt och så lite upp- och nervarvning på det. kände mig lite hög efteråt, men sen har orken så sakteligen sinat ut musklerna under dagen, och nu är jag som sagt helt slut. as it should be. lite kvällsmat och sova på det här och jag är fräsch som en nyponros igen. ;)

exarbetet gick bra ikväll med, något mindre tidskrävande att bara behöva ta sig ut till Frölunda och inte Uddevalla... det tackar vi för.

gud så skönt det är att ha ett helt stort hus för mig själv. OCH jag bestämmer helt vad jag ska äta. kyyyckling ikväll. :)

det är bara vintern som är slut, nu lever sommaren.

16:43

phew. GusMemma och jag fick exarbetet imorse avklarat riktigt snabbt - vi är två mycket effektiva och duktiga flickor (avd. Lilla klubben för inbördes beundran. :P). sen trodde jag att "ah, men gött, då kan jag slappa lite sen idag!" icke. jag åkte hem, käkade lunch, sen bar det iväg till det riktiga Hemmet för att hämta bankdosan och diverse andra prylar. därefter åkte jag och handlade, sen knallade jag hem och förberedde morgondagens mat (reeevbensspjäll i (förhoppningsvis) megagod marinad och coleslaw.) och bestämde lunchdate med Lady Hickups. vips! var klockan över fyra och nu ska jag gå till bussen för att åka till Önnered och göra exarbete. slappa my ass. :P

daaamn it vad jag hade gött gympass idag förresten!
mer om det later. :)

söndag, mars 29, 2009

hiphop newstyle baby!

21:41

utgången igår blev ganska katastrofal. lyckligtvis var middagen hos Banana desto bättre. :) idag har varit rätt slö - jag har promenerat en del, masserat mormor en stund och kollat på handboll. och dansat. :D vi värmde upp som vanligt och sen fick Jojje (the teacher)för sig att "Nu ska vi lära oss att freestyla!" och jag fick en sån där omedelbar jobbig klump i magen, för det är en sak att shake:a loss hemma och en sak att dansa inför Jojje och klassen, där det finns en del riktigt duktiga. det hela blev inte så mycket bättre av att Jojje gick först in i ringen (han är så sjukt grym att jag nästan vill kyssa hans skor ibland.) och sen Seb och weeell... mindervärdeskomplex någon? min nervositet fick ett lyckligt slut när Seb lite diskret knuffade mig lite i ryggen. första gången bara skakade jag på huvudet och andra gick jag in. sen var jag inne ett par gånger till - när vi slutade hade jag pulsen i halsgropen, men det kändes mycket, mycket bättre. jag vill öva mer hemma - det blir till att sätta iPoden i öronen och åma mig framför spegeln lite oftare tror jag.
en ytterst rolig bieffekt av freestylandet var att Jojje fick någon flipp (mer än vanligt...) och var halvt wacko hela klassen. in a good way. han ändrade i koreografin mer än vanligt.^^

jag blir packåsna imorgon, det är exarbete i Uddevalla på kvällen och jag ska passa fram&farfs hus ett par dagar. ah, det blir nice. :)

lördag, mars 28, 2009

happyhappyhappy!

15:48

sjukgymnastbesök igår gick BRA!
överbelastningsskada i höften, ev. påverkan på den underliggande slemsäcken också. löpförbud i en vecka, sen när jag kan gå 30 min i rask tempo kan jag börja blanda in lite jogging. distanslöpningsförbud i 3 veckor. jag får göra allt som inte gör ont och har fått övningar att göra i gymmet plus att jag har fått order om att STRETCHA ordentligt, minst 2 ggr/dan första veckan. det kan jag leva med. :)

sååå... jag har tränat idag. suprise, suprise? :P
jag är skitslut och mår så mycket bättre än på flera dagar.
dessutom sett Sävehof klå Heid med 27-18 i först kvarten.
ikväll ska jag till Banana, käka middag och sen blir det nog att gå ut och dansa - utan kryckor. ;)

fredag, mars 27, 2009

humör på uppgång.

13:39

lunch med Lady Hickups fick upp mitt humör klart över medelnivå. nu är jag hemma hos farm&farf med en kopp té i magen och betydligt varmare fingrar än för en kvart sedan. 3 stora varma kramar inkasserade och en upphittad sida med comics på nätet förgyller för tillfället min eftermiddag. sen ska jag gå ner och göra klart min kalender. :)

höftproblem och humörsvängningar.

10:15

jag ska spy lite galla här så jag inte gör det så mycket över mina närmaste (ni får tänka på att det här är ögonblickhumör).

i onsdags skällde jag ut mamma (helt utan anledning) för att jag visade några move som var en del i koreografin under senaste NYCklassen och hon sa: "Sådär är nog inget bra att göra om du har ont i höften." och jag exploderade och sa något barnsligt, argt och osammanhängande som avslutades med att jag talade om att "jag kan inte ens gå till affären" (det tar knappt 5 min) utan morfar hade fått skjutsa mig. i bil. sen började jag gråta istället.

olika människor mår bra av olika saker. jag mår bra när jag kan röra på mig som jag vill, när min kropp fungerar. baksidan av det är att jag mår jävligt kasst när jag inte kan röra mig som jag vill. visst att jag gnäller om att jag är trött i kroppen och har träningsvärk, men det är ju inget som är fel - det är ju bara för att jag tränar så mycket som jag gör. en sak att vara skadad under en längre tid, det har väl hänt förut - men det här, att inte ens kunna gå till skolan från Centralen, eller gå och handla något i affären, det tär på mig. det får mig att må dåligt. jag tappar energin, aptiten, ork och lust. känner mig mest apatisk och arg på allt. jag tänker inte hålla på med någon barnen-i-Afrika-mentalitet, för att det finns andra som har det värre än jag får mig inte att må bättre. tyvärr.

däremot så vet jag att jag inte kan gräva ner mig, att jag måste försöka hålla humöret uppe och inte bli för depp. så, jag har försökt att hålla mig till att göra saker jag tycker om de senaste dagarna. igår hängde jag med Mikkis och Banana och åt mormors köttbullar till kvällsmat; idag har jag vartit hos Pomeline innan Spanien och det är sushilunch med Lady Hickups inplanerad - och i eftermiddag, o ljuva eftermiddag, ska jag äntligen på sjukgymnastbesök och få reda på vad som är knas och vad jag kan göra åt det. 16.00., counting down.

torsdag, mars 26, 2009

sunshower.

09:07

lugn och stillsam morgon , vaknade av mig själv en kvart innan klockan ringde och kände mig faktiskt utvilad. det blir halvt kryckinvalido idag, tror jag klarar mig med bara en krycka istället för att hoppa omkring på två. satans otympligt är vad det är, men jag vågar inte lämna dem hemma helt än. ska se till att gå till tåget i god tid så jag slipper turbokrycka mig fram som jag gjorde igår. :P

skarp läge för ex-arbetet ikväll - GusMemma och jag ska ut till handbollsklubben H och göra vår första enkätundersökning. heja heja oss. :)

onsdag, mars 25, 2009

kryckinvalido.

16:26

klockan är inte ens fem och jag är hemma - say what? =O
jag är fortfarande lite förvånad varje gång jag kommer hem innan 7-8 på kvällen. och nöjd. :) Mommo och Moffa är här, det är trevligt. jag ska snart cykla till affären och handla ruccola och mandel.

kryckinvalido för tillfället - höften ömmade hela måndagen. när jag steg upp på tisdagen kändes det OK, så jag gick från Centralen till skolan som vanligt och ungefär vid biografen vid Kungstorget höll jag på att börja gråta av smärta. hela tisdagen var inte rolig. på kvällen efter NYC:n (nej, det är klart jag inte dansade!) hämtade mamma mig med ett par kryckor i bilen. men ljuspunkten är att jag har tid hos sjukgymnast redan på fredag. :)

ja, det är nog inte så mycket mer för tillfället.

måndag, mars 23, 2009

en dag med solsken, regn och hagelstorm.

22:15

idag har jag fått reda på att GusMemma och jag SLIPPER HA FÖRELÄSNINGARNA! i den förhatliga hälsobutiken, för det bidde typ inga anmälningar. halleluja, det är nästan så jag börjar tro på mirakel! =D

hann igenom mitt intervallpass på x-trainern innan jag hookade upp med Lady Hickups för första löpturen på två veckor. det gick bra... i mindre än fem minuter. sen började det göra ont i höften igen och efter fem minuter fick jag så vackert ge upp. lätt förbannad och lite lätt ledsen. jag har vilt i två veckor nu, funkar inte det så är det dags att uppsöka läkare av något slag. pappa ska försöka få tag på sitt lags sjukgymnast och blir det inte så slår jag en pling till Sten Kotknackare. får köra på mitt cyklande, stavgångande och x-trainande sålänge. det känns onekligen liiite jobbigt bara att GöteborgsVarvet är om mindre än två månader och jag kan inte springa...

jag kom hem vid 18-tiden - sen dess har jag inte gjort många knop. nu ska jag göra ännu mindre knop och knyta mig. :)

söndag, mars 22, 2009

matrealist, javisst.

det här är vad jag kommer (förhoppningsvis) lägga en del av min lön från mitt potentiella sommarjobb på. åh, mumma.

happy weekend.

21:29

lördag - Stor Bror och jag handlade födelsedagspresent till Lillebror och åt sushi. på kvällen hade jag mor-och-dotter-kväll med mamma, där vi gick på bio och sen åt på restaurang. vi såg "I taket lyser stjärnorna" för att vi vill se snyftfilmer och det får vi aaaldrig med männen i familjen på. och som vi lipade. det var blandat med skratt, pinsamhet och gråten i halsen första timmen, sen de sista 20 minutrarna var det en inledande gråtscen och "Varför bryta ett fungerande koncept?" tänkte vi där vi satt hand i hand och sen var det bara att fortsätta böla resten av filmen. :P efter åt vi på "Danilo" som ligger i samma lokal som Bergakungen - underbar mat, bra service, trevlig personal och coola toaletter. bra kväll. :)

idag har vi haft kalas för Lillebror som blir 18 år imorgon (va?! VA?! han var ju bara tio år alldeles nyss?!), så jag har spenderat dagen med att städa och som köksslav (och med att skälla på mamma som försöker göra allting själv istället för att delegera uppgifter). med hela magen full av tapas drog jag och dansade på kvällen - vi fortsatte på Busta Rhymes - "You ain't fuckin with us"-koreografin, I looove it! lite lagom småhög av lycka sprang jag till bussen och har hunnit gå igenom den ett par gången till hemma. ska bara få NYC-koreografin att sätta sig lite bättre tills tisdag. hittar inte musiken! vilken gör det betydligt svårare att öva. jag tror det är Outcast - At liance/Alliance... något sånt. hjälp? :)

fredag, mars 20, 2009

tråkfredag.

21:58

det här var länge sen jag skrev det här nu känner jag. det är fredagkväll efter en i vanlig ordning rätt fullpackad vecka, jag har tränat och är faktiskt inte helt slut ---> jag har faktiskt tråkigt. riktigt sådär jag-har-ingenting-att-gööööra-tråkigt. mamma och pappa sitter i soffan och kollar på "Världarnas krig". jag är fattig och kan inte gå ut och dansa. rent spontant hade jag velat hänga med Lady Hickups, men hon är upptagen. meeeh. >.<

det här är väl nyttigt på något sätt också antar jag. :P

jag drömde inatt, en sån där tydlig och klar dröm som man minns långt efter att man vaknat - om WW, naturligtvis. tack så mycket. vi sågs igen och allt ar jätteakward och varken han eller jag visste riktigt hur vi skulle bete oss. sen gick vi på någon gata, skämtade och skrattade och jag spotanla huvudet på hans axel SEN MINNS JAG INGET MER! det är ju bara att konstatera att han hänger kvar i skallen rätt bra och sen försöka bortse från det.

imorgon ska jag träffa Stor Bror i stan - vi ska leta Lillebrorpresent och äta sushi. :)

torsdag, mars 19, 2009

torsdagsfunderingar.

21:20

imorgon = sista dagen jag pendlar till Borås. känns nice. ska bli ljuvligt att äta frukost hemma vid köksbordet igen och inte på bussen. :)

hoppades på att kunna lura ut Lady Hickups på engdagsvandring/kanotpaddling i helgen - så är hon upptagen! sicken stil. :P mamma och jag ska ha en morochdotterkväll på lördag istället; kolla bio och ev. gå ut och äta. jippieyay. :)

jag la allt träningsansvar på mamma idag. kom hem, var sällskapssjuk och tyckte att hon kunde följa med mig till Bunketorp. det kunde hon inte, hon skulle till tippen med pappa, varpå jag började med: "Men mammaaaa!" i bästa 5-åringsstil. till slut fick jag henne ändå att lova att följa med ut efter tippen. då var det kolmörkt, men vi stavade oss ändå två varv runt 2,5:an. det var totalt stjärnklart och skogen luktade våt jord och löv. lovely. :)

under de senaste veckorna har jag hunnit med och ha ett rebound och att träffa en kille. bägge händelserna resulterade bara i att:
1. jag vill ha killar det går att TA i. de kan inte vara för små, det funkar inte!
2. killar ska inte lukta vanilj. nej, nej och åter nej. det är INTE attraktivt.
3. jag började sakna WW igen. ganska naturligt, antar jag. det har inte gått så lång tid (trots att jag försöker inbilla mig det). allt känna både lättare och svårare eftersom han inte är klassificerad in i "puckoexpojkvänner". lättare för att jag inte är bitter och svårare eftersom jag på sätt och vis fortfarande vill ha honom och det vi hade. den där magin. fast det kändes som jag började om igen, så är det inte lika jobbigt som första gången, när han precis gjort slut. smärtan klingar av fortare. det känns bra. det och att jag inte har/behöver ha bråttom.

onsdag, mars 18, 2009

sitta på bibliotek från 9-16 - bästa sättet att spendera en solig vårdag?

19:49

klockan är inte ens åtta och jag är helt väck. GusMemma ochjag har ägnat dagen åt att ta oss igenom diverse dieter - och det finns fler nutheads där ute än man kan ana. vi har ömsom hånskrattat ömsom nästan gråtit. lite kräkkänslor har det blivit också. men vi jobbade på bra och är i rpincip klara med infon; nu är det bara sånt där lite "skoj småpill" kvar.

resten av eftermiddagen tänkte jag ägna åt att cykla hem min cykel från Lägenheten till Hemma. när jag kom till Mölndals station var jag så uttråkad och hade så ont i baken att jag bestämde mig för att "Cykeln kan stå här ett tag." och sen åkte jag tåget hem.

Banana kommer hem imorgon, Mikkis nästa måndag. all my girls in town again! happyhappy! :D

jag ska fanken börja dra mig mot sängen nu. upp runt sextiden imorgon för att kunna vara i Fristad vid nio imorgon. jisses. jag ångrar inte att vi tog den här VFU:n istället för hälsobutiken, men det är inte roligt att ägna minst 3 timmar/dag åt att pendla fram och tillbaka till Borås. yeye. bara två dagar kvar. :)

min höft verkar så sakteligen vara på bättringvägen (peppar peppar). jag gör så lite som möjligt som belastar och kör på crosstrainer/går stavgång som konditionsträning än så länge. crosstrainer med intervaller i måndags - gympass och dans igår - cykla idag - imorgon ska jag köra stavgång är det tänkt. nästa vecka ska jag köra lite löpning. kanske. jag har liksom inte råd att skada mig nu, mindre än 60 dagar kvar till Dagen D och GöteborgsVarvet. oh, det pirrar lite i magen. :)

alltså - kura ihop sig i en säng?
ja, det låter inte alltför illa. :)

tisdag, mars 17, 2009

4 dagar på 5 minuter.

16:41

det har inte blivit mycket updates. jag lever ett hektiskt liv atm.

lördagen blev helt och fullt suverän. vi tränade och jag, som inte tränat sen i måndags, blev totally endorfinhög och gick omkring i ett lyckligt litet rus i tre timmar. :) resten av eftermiddagen/kvällen bjöd på världens godaste pastasallad, vin, kladdkaka och Irish coffee. Lady Hickups gav sig fan på att supa mig full och lyckades. 4 Disneyfilmer och Hancock avverkades. fem stjärnor till den kvällen. :)

söndagen var rätt stillsam och avslutades med hiphop. mumma. :)
gårdagen innebar Boråsåkande och rolig praktik. idag har GusMemma och jag suttit i skolan, läst/skrivit om dieter och hånskrattat en hel del. strax ska jag iväg och dansa NYC och hoppas att (peppar peppar.) min höft ska hålla ihop.

fridens liljor!

lördag, mars 14, 2009

counting down to movienight!

11:09

jag gjorde sorti rätt tidigt igårkväll. skönt. däremot vaknade jag runt sjutiden (inte lika skönt) men vägrade gå upp och kurade ihop mig i en nöjd lite boll istället och somnade om. mmmmm. :)

idag är det dagen D som jag längtat efter hela veckan. kl. 13. ska jag möta upp Lady Hickups på Fysiken, vi ska träna, sen drar vi hem till henne och ägnar resten av dagen/kvällen/natten åt att titta på film och mysa. :D

jag är lite nojig för dansen imorgon. inte kunnat dansa eller röra mig vettigt på en vecka --> det var två veckor sen jag dansade. och jag har bitvis glömt koreografin vi körde då. känns inte bra. =/ men what to do? bättre att bli frisk. jag fpr lägga ett par timmar extra i veckan som kommer i att gå igenom och öva. jag önskar det var lite mer dansvänligt golv i gymmet. gummi mot gummi är inte det mest optimala för glide. jag har övat på det jag kunnat dock och nu KAN jag faktiskt isolera huvudet, lite grann. :D mina arm-waves ser fortfarande hemska och kantiga ut, men jag jobbar på det. :)

jag har förövrigt cravings efter att springa. hade till och med lust att ge mig ut igår när det var slask och snö och tråkväder. :P
nu ska jag packa iordning mig lite. :)
imorgon är det, förutom dans, kalas hemma hos Extrabror. woho. :)

fredag, mars 13, 2009

slut på arbetsveckan.

22:27

och en mycket rolig praktikvecka genomförd. men oj, vad trött jag är. mycket nytt, mycket att ta in och framförallt mycket buss- och tågresor.

nu är det i alla fall helg. jag har inte haft ont i höften idag (förmodligen för att jag gått så lite jag någonsin kunnat), fikat med Gabs (<3!) och imorgon är det träning och sen Disneymaraton + pastasallad + kladdkaka med Lady Hickups. lääängtar! :)

ikväll har jag prövat ett tips från vår handledare, nämligen följande: rosta valfria hackade nötter/frön. tag youghurt. tag frysta bär. häll lämplig mängd i en mixer. mixa. häll upp yoghurt-bär-glass i en skål, strössla över nötter och njut. ;)

torsdag, mars 12, 2009

21:53

mitt dåliga humör har lättat lite.
mamma kom hem och kramade mig, jag grät mot hennes axel och hon viskade mamma-kloka saker i mitt öra. jag har bakat bröd och skickat in CV till ett jobb.

nu ska jag sova.
var inte i Sydamerika, snälla, kom tillbaka.

men JÄVLA snö!

16:02

jag är sur, trött och grinig.
höften slutar inte krångla, så jag får vackert sitta still för att går jag gör det ont. jag kan inte ens gå till gymmet och cykla eller nåt sånt för att jag har inget gymkort och det jag ska ta över efter Banana måste hon vara med fysiskt och legitimera sig vid överlämningen och ja, det går ju himla bra eftersom hon har praktik i Stockholm. jag får krupp av att inte röra på mig. har inte tränat på 3 dagar. yes, jag vet att det inte låter underligt alls, men jag är van att träna typ varje dag och jag TRIVS med att göra det. ghhhh.

dessutom snöar det som fan och eftersom jag inte tränar försvinner min matlust och jag blir trött. härligt. jävlar vad roligt.

igår konstaterade jag att pojkar som lukta vanilj är turnoff för mig. sen började jag längta efter WW. nu jag vill bara skriva massa fula ord för att beskriva hur trött, frustrerad, förbannad och lite smått ledsen jag känner mig.

jag hoppas det går över snart och längtar till lördag.

exponering.

15:13

om jag minns rätt utlovade jag fina egocentriska bilder på mig i mina nya t-shirtar? jepp, here it comes. ;)


vit t-shirt med texten "Brother, oh brother" inuti ett hjärta. urklippt över axlarna.



grå t-shirt med texten "DON'T. STOP. THE. BEAT." snett urklippt över ena axeln.



svart t-shirt med texten "Impossible is nothing". snett skuren över bröstet.


oh, jag känner fortfarande vansinnigt kreativ och har massa bra idéer.
to be continued. ;)

tisdag, mars 10, 2009

den enda vägen är upp!

22:55

sitter och gnuggar mig i ögonen i fåfängt försök att hålla dem öppna. får trötthetsrysningar i kroppen. burr. ja, jag är påväg i säng, jag måste bara få ner ett program till datorn.

det blir inget uttömmande idag - jag har gått upp tidigt, åkt tåg till Fristad i Borås, träffat handledare, konstaterat att den här praktiken faktiskt har potential att ge mig något, fått och gett massage, suttit ännu mer på tåg och buss, krigat med skrivare, åkt till Lexby och gjort pilotstudie och nu äntligen hemma. busy dag. :)

måndag, mars 09, 2009

showdown.

21:58

ja, just det!
ny VFUplats! imorgon åker GusMemma och jag till Borås för att träffa våran handledande friskvårdsplanerare. jag är väldigt glad trots att jag ska gå upp vid sex och sedan åka tåg i typ två timmar - det gör inget, bara jag slipper hälsokostbutiken. åh, det är som ett stort, mörkt moln har lättat. :)

eftermiddagen spenderades på gymmet, där jag trots min krånglande höft lyckades genomföra ett helt godkänt pass - fick bara byta ut frivändningen och benböjen mot leg extension och lårcurl. myyycket spännande övningar (tråktråktråk). studsade omkring på x-trainern ett tag och det kändes helt okej, lite småöm, men inget sånt där "farligt" ont som eskalerade efter gympassets slut. nöjd nöjd. :)

väl nere i omklädningsrummet upptäckte jag ett sms från Lady Hickups som behövde bli räddad från jag-har-kuggat-min-tenta-ångest, vilket ledde till mycket trevlig fika. eftersom jag misstänkte att hennes huvud kändes som mitt brukar kännas efter tenta (ungefär som någon kört på och över det med en spårvagn upprepade gånger.) så beordrade jag hennes huvud i mitt knä och satt och pysslade med hennes hår ett tag. det verkade funka, när vi skiljdes åt var hon betydligt gladare och lugnare. söta flicka. :)

tokigt god kvällsmat idag.
hopp i säng nu så jag orkar åka tåg imorgon. :P

eufori.

12:25

Ny VFU, ny VFU, ny VFU!!!! :D



\o/ happyhappyhappyhappyhappy! \o/

god damn it, jag kan vägen.

09:37

händelserik helg.

fredagen var dock varken särskilt händelse/strapatsrik. jag proppade magen full med varma mackor med kantarellstuvning, såg på "Så ska det låta" med Martin Stenmarck och Jill Johnson (mmmmmmmm...) och pysslade med mina tröjor.

lördagen började med att dissa en handbollsmatch nio på morgonen och sova till tio istället. promenad, frukost och sen vips! fick jag jättebråttom iväg in till stan och fika med Mikkis&Banana. så härligt att se dem igen, Göteborg blir tomt utan dem. <3 vid tvåtiden lämnade jag sorti och åkte till Frölunda för att springa med Bus. min höft hade fått för sig att börja krångla på fredagen, men det kändes inte särskilt illa och efter uppvärmning körde jag omvänd backträning (nerför istället för uppför) och det kändes helt OK. :) kvällen var planerad som så att jag skulle gå på Petters konsert på Nefertiti, flickorna skulle våldgästa en kompis och laga mat och sen skulle vi mötas upp ute. njae, det blev inte riktigt så. :P

däremot gick jag på konserten. ensam. jag var liiite tveksam innan, men gud så värt det var. Nef har en ganska liten scen, så han stod nästan i publiken och det var sånt grymt drag, allas händer i luften, alla sjöng med och hoppade och studsade och herremingud vad jag älskar! hiphop live! han spelade "Såklart!", "God damn it", "Logiskt", "Vinden har vänt", precis ALLA låtar jag hoppats på. jag var helt euforiskt och hade adrenalin upp över öronen när konserten var slut. hoppas Petter spelar snart igen!

söndagen såg jag RIK:s herrjuniorer vinna JSM-guld, höll Banana sällskapen stund på tågstationen innan hon skulle till Sthlm igen och hade helvetiskt ont i höften. det ledde till att jag vackert fick avstå från hiphopen på kvällen och helt enkelt sitta och titta på. hade det inte varit för att jag nästan börjat lipa av smärta när jag gick de 2-3 minutrarna från busshållplatsen till TFDA så hade det varit betydligt svårare att motstå en timmes andrenalinkick (det var svårt nog ändå. :P), men det gjorde jag.

idag känns höften mycket bättre, dumt nog. så mycket svårare att hålla sig i skinnet när jag inte har konstant ont. men jag ska, jag ska. första löppasset är på onsdag och det ska vara lätt och försiktigt.

nu ska jag ringa sista handbollsklubben inför exarbetet. håll tummarna. :)

fredag, mars 06, 2009

rulla med oss.

22:36

jag har tre nästan oanständigt snygga, nya t-shirts. jag skulle haft fyra om mammas symaskin hade varit lite mer modern, men jag håller på och letar en lösning på det problemet. :) de har lite torktid kvar, sen ska de få stryk och sen är de dooone. :D jag har en bild på ett till tryck i huvudet och Stor Bror ska hjälpa mig att få ner det på papper. he's so damn awesome.


btw, jag såg i GP att Petter spelar på Nef imorgon!
Mikkis och Banana är hemma i helgen och det är tid avsatt för utgång imorgonkväll, men det kanske inte blir något... och jag skäms lite över hur mycket jag hoppas att det inte ska bli något partyparty av så jag kan gå till Nef utan dåligt samvete över att dissa mina flickor jag inte sett på typ två veckor. =/ vi ska ha efter-tenta-fika imorgon, så jag får väl framföra mitt förslag då. de kanske vill hänga med...?
"Såklart!" ;P

torsdag, mars 05, 2009

dress up girl.

23:03

äntligen börjat med att göra min t-shirts. bakgrunden är ju att jag konstaterade för några dagar sen att jag på något mystiskt sätt bytt klädstil och därför har väldigt få plagg jag känner mig hemma i nu förtiden. helt plötsligt började det poppa upp t-shirts med snygga motiv i mitt huvud och jag insåg att det inte är någon idé att ge sig ut på stan och leta - jag kommer inte hitta t-shirten som ser ut precis som jag vill eftersom jag redan har en bild av den i huvudet.

alltså valde jag den enklare vägen - eftersom jag vet hur motiven ska se ut så gör jag t-shirtarna själv istället. :) varit på H&M under veckan och inhandlat ett antal bas-t-shirts för typ 50 spänn styck, besökt Panduro idag och ikväll har jag börjat göra slag i saken. hittills producerat ett stycket grå t-shirt med sned urringning över höger axel, lila stickning på sömmen runt halsen och texten "DONT.STOP.THE.BEAT." i lila nere vid vänster höft. sjukt självbelåten just nu. :) (jag lovar att bistå med själviska posebilder i bloggen när jag fått klart några stycken. :))

imorgon ska jag fortsätta pyssla (Disneykvällen blev uppskjuten), köra gympass och troligtvis gå på handbollsmatch - JSM i helgen för Lillebror. jag är högljudd och partisk supporter as always. :)

det blev en solig dag.

15:49

VICTORY DANCE! :D

GusMemma och jag spenderade trekvart i skolan med att ringa de fyra klubbar vi kunde ringa (tränaren är bortrest i den sista) och vi har fått JA från allihopa!
happyhappyhappy!

phew, så skönt. :)
liite pointless att komma på värsta exarbetesidéen om ingen vill medverka. :P dagens down är dock att vi fick nej från vår tilltänka praktikplats. freaking crappy. =/

jag har varit och haft spring-intro med Li. hon verkade uppskatta det, hade roligt och tappade bort tiden så hon trodde att det hade gått en kvart när det hade gått en halvtimme. :)

min huvudvärk vill inte riktigt ge sig. jag vill gå och lägga mig och försöka sova bort den, men jag sov en halvtimme igår på eftermiddagen och låg och vred mig i över en timme i sängen på kvällen, så jag vågar inte riktigt det. det får bli lite vanligt knark, trots att jag inte är så förtjust i det. ska få massage av Skåne sen ikväll (weho weho weho!)- hoppas det biter. kanske får ställa in Disneyfilmsdagen som Lady Hickups och jag planerade att ha nu imorgon - hon har lyckats dra på sig en sjuattans förkylning, mår inte så piggelin och dessutom vill jag inte smitta ner mig med förkylning nu. we'll see how to do. :)

heja torsdag.

09:14

somna om vakna med huvudvärk är ingen höjdare faktiskt. med lite värktablett, frukost och en liter vatten känns det bättre. :) redan hunnit ringa banken jag vill öppna sparkonto på, mailat två pers, flyttat över pengar och registerat gårdagens träningspass. mhmm, bra början här. förhoppningsvis ska jag ha springa-intro med Li eftermiddag och få&ge Skåne massage. ah, det blir nog fina grejer, mina vader behöver mörbultas lite. ^^

onsdag, mars 04, 2009

crack a bottle.

18:19

tappat sugen att skriva några dagar, det ha liksom inte hänt så mycket förutom det som brukar hända - skola, sova, träna och sånt där. känns lite pointless att bara babbla om det hela tiden. :P

anyways.
på praktikfronten kanske vi kan kanske ana en liiiten ljusning. GusMemma och jag håller på och mailar/ringer en man på ett företag som vi hoppas kunna övertyga att de vill ha oss ett tag i alla fall. :)
ex-arbetet går framåt, enkäten börjar bli klar för pilotstudien, vi har fått ett ja från en klubb och vi har mailat och ringt alla andra tilltänkta, men inte fått så mycket svar än. one down, four more to go. :)

hade sjukt bra gympass i måndags, vilket ledde till att jag var helt slut både igår och idag. när jag kom hem från skolan idag sov jag en halvtimme och sen sparkade jag mig mentalt i baken tills jag tog mig ut på mitt inplanerade distanspass. inte lika piggt som i lördags, men jag känner mig stark och ökade tiden 5 minuter idag = 85 minuters löpning i sträck. jag är så stolt över mig själv. :)

nu är jag i och för sig helt slut, men kvällen bjuder inte på mer spännande än lite hemmapyssel och matlagning. det ska jag nog överleva. :)